Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

JIDINIS – SIMPLY MAGIC

När Jidinis var 12 år gammal tog hans föräldrar med honom att se sin första trolleriföreställning. Sen den dagen har han drömt, tänkt, pratat och levt magi.

Under 20 år han han uppträtt på de flesta stora scener runt om i Europa. Under sina resor har han knutit till sig några av magivärldens största och mest ansedda experter. Tillsammans med dem har han nu skapat en Magishow vars like ej presenterats i Scandinavien.

Jidinis show "Simply Magic" kommer att bjuda på ett uppbåd av stora, dyra, hissnande original illusioner som aldrig tidigare visats i Europa. En visuell explosion där den ena stora magiska presentationen avlöses av en annan än mer spektakulär.

Jidinis kommer för första gången att presentera sin egna kreation "Leonardo Da Vincis Katapult", ett 4 meter hög och 5 meter lång monster vägande 2.5 ton. Inför era ögon slungar den en av Jidinis assistenter genom rumsdimensionen över publikens huvuden till en plattform 30 meter längre bort! Han kommer även inför era ögon utan hjälpmedel trolla fram en halv ton tung custombyggd motorcykel med förare!

Detta är några exempel på de 20-tal stora illusioner som Jidinis i ett rasande tempo presenterar.

Till sin hjälp har han med sig sin 30 personer stora ensemble bestående av assistenter och dansare.

Scenkläderna är designade av Carolin Valentin från Atelier Valentin. Carolin bland annat designat Nicole Kidman kläder i filmen om Princess Grace liv och anlitas regelbundet av Sydney Opera House, London Opera house såväl som Lido och Moulin Rouges i Paris för att skapa deras vackra scenkreationer.

Koreografin är skapad av Mick Thompson. En av Disneys favoritkoreografer som under många år var en av Michael Jacksons lead dancers. Mick har under åren skapat koreografin för en rad musikaler och dansföreställningar i Las Vegas såväl som för Broadway i New York.

Magiska konsuler är: John Gaughan, Tim Clothier och Eric Olsen. Herrar som under sina karriärer arbetat med storheter som David Copperfield, David Blaine och Criss Angel. De är även ansvariga för många av de specialeffekter ni ser på teatrarna på West End så väl som på Broadway.

Förbered er på en Magisk resa vars like ni aldrig tidigare upplevt - Jidinis "Simply Magic" är helt enkelt Stor magi.